Olie & Azijn

Bekijk onze wekelijkse aanbieding

We hebben een heerlijk assortiment van verschillende soorten azijn. Voor elke salade, dressing of sapje hebben we een smaakvolle azijn.

 

 1. Framboosbalsamico azijn
  Deze azijn heeft een volfruitig cachet, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij bijvoorbeeld heerlijke zomerse salades.
 2. Williamspeer balsamicocrema
  Een heerlijke stroperige witte crema balsamico met perensmaak. Ideaal bij vers ijs, fruitsalades, lichte salades en in sauzen.
 3. Paprika balsamico azijn
  Een heerlijke azijn om bijvoorbeeld de smaak van gegrilde groente te versterken en de structuur te verbeteren.
 4. Mango witte wijnazijn
  Een frisse mangosmaak in goede verhouding tussen zoet en zuur. Deze azijn kun je in de zomer drinken als limonade door de azijn aan te lengen met water en ijsblokjes.
 5. Druiven vanille witte wijnazijn
  Een witte wijnazijn met fruitige druivensmaak gecombineerd met een vleugje zoete vanille. Heerlijk op salades met fruit of over ijs. Ook erg favoriet over een komkommersalade.
 6. Cranberry crema
  Een crema met typische balsamicosmaak en met de frisheid van cranberries. Combineert prima met sauzen, saladedressings en groente- en kaasgerechten.
 7. Dadelvijg crema
  Zoetzure balsamico crema met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings en nagerechten. De dadelvijg crema kan ook goed gebruikt worden bij een kaasplankje!
 8. Bloedsinasappel crema
  Balsamico azijn met een smaak van bloedsinaasappelextracten. Zoet-fruitige azijn voor het verfijnen van (fruit) salades, saladedressing, gevogelte en sauzen.
 9. Mango balsamico crema pulp
  Deze lichtzoete crema azijn van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen. Ook heerlijk bij ijs of andere desserts, of leng aan met olijfolie met citroen voor een frisse dressing.

Naast ons uitgebreid assortiment aan azijn hebben we ook meerdere soorten olie.

 

 1. Geroosterde sesamolie
  De klassieker voor de Aziatische keuken. Gebruik bij braden, marineren of om gerechten af te werken.
 2. Peperoni olijfolie
  Olie met aangename pittige smaak. Ideaal bij warme pasta of gebruik als dip met warm (stok)brood.
 3. Provinciaalse kruiden olijfolie
  Proef de Provence terug in deze olie! Een heerlijke olie voor in salades of als marinade voor vlees of vis.
 4. Mediterrane olie
  Extracten van mediterrane kruiden en specerijen samen met olijf- en zonnebloemolie.  Uitstekend geschikt bij braden, bij gebakken aardappelen, geroosterd brood en mediterrane gerechten.
 5. Knoflook olijfolie
  Etherische knoflookolie in combinatie met olijfolie. Goed geschikt voor kruidige saladedressings of bij warme pastasoorten. Ook te gebruiken als marinade voor vlees of vis.
 6. Citroengras olijfolie
  Fruitig van smaak, ideaal voor het bereiden van marinades en sauzen. Heerlijk verfrissend in de sla of als dip.
 7. Alba olie
  Cholesterolvrije raapolie verfijnd met extra Virgin olijfolie. Universeel in iedere keuken inzetbaar, deze olie is te verhitten tot 210 graden. Voor bakken, braden en grillen dus.
 8. Olijfolie bak en braad
  Een olie zeer geschikt om mee te bakken en braden.
null

Vleeswaren

Bekijk het assortiment

null

Broodjes

Bekijk het assortiment

null

Kaas

Bekijk het assortiment